Leipäjuustoa ja lakkaa

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/leipajuustoa-ja-lakkaa/

Tulosta resepti

1 pkt leipäjuustoa
2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
2 dl kanelia
1 pieni pala inkivääriä

Lakkahilloa tai tuoreita lakkoja

Valmistele haudutetut leipäjuustot:
Leikkaa leipäjuustosta 6 samankokoista palaa ja laita sivuun.
Mittaa kerma paistinpannulle ja lisää kaneli, sokeri ja kokonainen inkivääripala.
Kuumenna seos kuplivaksi ja hauduta leipäjuustoa siinä noin 2 minuuttia molemmin puoli.
Poista nesteestä reikäkauhalla. Juuston on tarkoitus olla hivenen venyvää ja kosteaa.

Nosta haudutetut leipäjuustopalaset tarjoilulautasille ja tarjoile lakkahillon tai tuoreiden lakkojen kanssa.

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 6