Leipäjuustoa ja lakkaa

1148

500 ml

Piedemonte Moscatel

Espanja >DO Navarra

-%

1148

500 ml

Piedemonte Moscatel

Espanja >DO Navarra

-%

Ainekset

1 pkt leipäjuustoa
2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
2 dl kanelia
1 pieni pala inkivääriä

 

Lakkahilloa tai tuoreita lakkoja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Leikkaa leipäjuustosta 6 samankokoista palaa ja laita sivuunodottamaan.

 

2. Mittaa kerma paistinpannulle ja lisää siihen kaneli, sokeri ja kokonainen inkivääripala. Kuumenna seos kuplivaksi ja lisää leipäjuusto palat pannulle.

 

3. Hauduta leipäjuustoa siinä noin 2 minuuttia molemmin puoli. Poista juustopalat nesteestä reikäkauhalla. Juuston on tarkoitus olla hivenen venyvää ja kosteaa.

 

4. Nosta haudutetut leipäjuustopalaset tarjoilulautasille ja tarjoile lakkahillon tai tuoreiden lakkojen kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 6