Ainekset
1 pkt leipäjuustoa
2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
2 dl kanelia
1 pieni pala inkivääriä
Lakkahilloa tai tuoreita lakkoja
VALMISTUSOHJE
1. Leikkaa leipäjuustosta 6 samankokoista palaa ja laita sivuunodottamaan.
2. Mittaa kerma paistinpannulle ja lisää siihen kaneli, sokeri ja kokonainen inkivääripala. Kuumenna seos kuplivaksi ja lisää leipäjuusto palat pannulle.
3. Hauduta leipäjuustoa siinä noin 2 minuuttia molemmin puoli. Poista juustopalat nesteestä reikäkauhalla. Juuston on tarkoitus olla hivenen venyvää ja kosteaa.
4. Nosta haudutetut leipäjuustopalaset tarjoilulautasille ja tarjoile lakkahillon tai tuoreiden lakkojen kanssa.
Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 6