Laventelipasha

1269

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1269

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

2 tl kuivattua laventelia + 1 dl vettä
4 liivatelehteä
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 rkl sitruunamehua
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl mantelirouhetta
2,5 dl kuohukermaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Liota laventeleita kiehuvassa vedessä noin viisi minuuttia ennen käyttämistä. Liota samaan aikaan liivatteita kylmässä vedessä.

 

2. Purista liottamistasi liivatteista enimmät vedet ja sekoita kuumaan laventelinesteeseen. Jos haluat miedomman laventelisen maun, käytä vain liotusneste ja siivilöi liotetut laventelit pois ennen liivatteen lisäämistä.

 

3. Sekoita keskenään maitorahka, sitruunamehu, sokerit ja mantelirouhe. Kaada laventeli-liivateseos maitorahkaseoksen joukkoon koko ajan sekoittaen.

 

4. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Yhdistä kermavaahto rahkaseokseen ja sekoita varovasti, jotta kerman ilmava rakenne ei hajoa. Siirrä seos hyytymään kelmulla vuorattuun pashamuottiin tai muuhun pääsiäisvuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa noin 20 minuuttia.

 

5. Kumoa pasha jälkiruokavadille ja tarjoa heti. Koristele esimerkiksi tuoreella laventelilla tai värikkäillä pääsiäiskoristeilla!

 

Valmistusaika: 45 min.
Annosmäärä: 4-6 annosta