Länsirannikonsalaatti

1298

750 ml

Evans & Tate Classic Sauvignon Blanc

Australia > Margaret River

-%

1298

750 ml

Evans & Tate Classic Sauvignon Blanc

Australia > Margaret River

-%

Ainekset

200 g herkkusieniä

öljyä paistamiseen

suolaa

mustapippuria

300 g pakastekatkarapuja

150 g simpukoita

300 g parsaa

puolikas kurkku

rasia kirsikkatomaatteja

pussi pakasteherneitä

salaattisekoitusta

 

1 dl majoneesia

0,5 dl tomaattisosetta

0,5 dl kermaviiliä

2 valkosipulinkynttä

sokeria

mustapippuria

tabascoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmista kastike etukäteen; murskaa valkosipuli, sekoita ainekset ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.

 

2. Leikkaa herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannulla öljy ja kääntele viipaleet siinä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Ripota pintaan hieman suolaa ja mustapippuria. Jäähdytä.

 

3. Sulata pakastekatkaravut, huuhtele siivilässä. Puhdista simpukat ja valuta liemestään. Valuta parsat ja pätki ne haarukkapaloiksi. Paloittele kurkku ja halkaise kirsikkatomaatit. Sulata herneet.

 

4. Tee aineksista annossalaatit tai kokoa tarjoilumaljaan. Levitä alle salaattisekoitusta. Kokoa sen päälle loput ainekset.

 

Kaada lopuksi kastiketta annoksille, ja tarjoile!

 

Valmistusaika: 30min (+ kastikkeen maustuminen)

Annosmäärä: 4