Ainekset
200 g herkkusieniä
öljyä paistamiseen
suolaa
mustapippuria
300 g pakastekatkarapuja
150 g simpukoita
300 g parsaa
puolikas kurkku
rasia kirsikkatomaatteja
pussi pakasteherneitä
salaattisekoitusta
1 dl majoneesia
0,5 dl tomaattisosetta
0,5 dl kermaviiliä
2 valkosipulinkynttä
sokeria
mustapippuria
tabascoa
VALMISTUSOHJE
1. Valmista kastike etukäteen; murskaa valkosipuli, sekoita ainekset ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
2. Leikkaa herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannulla öljy ja kääntele viipaleet siinä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Ripota pintaan hieman suolaa ja mustapippuria. Jäähdytä.
3. Sulata pakastekatkaravut, huuhtele siivilässä. Puhdista simpukat ja valuta liemestään. Valuta parsat ja pätki ne haarukkapaloiksi. Paloittele kurkku ja halkaise kirsikkatomaatit. Sulata herneet.
4. Tee aineksista annossalaatit tai kokoa tarjoilumaljaan. Levitä alle salaattisekoitusta. Kokoa sen päälle loput ainekset.
Kaada lopuksi kastiketta annoksille, ja tarjoile!
Valmistusaika: 30min (+ kastikkeen maustuminen)
Annosmäärä: 4