Lämpimät vuohenjuusto-mangoleivät

1298

750 ml

2U Duas Uvas Premium Chardonnay

Portugali > IG Lisboa

-%

1298

750 ml

2U Duas Uvas Premium Chardonnay

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

5 paahtoleipää

1 prk mangochutneytä

1 pkt vuohenjuustoa

1 ps cashewpähkinöitä

basilikaa koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Lämpimät leivät ovat varmasti kaikille tuttu iltapala ja tällä kertaa ne saavat ihanaa makua vuohenjuuston ja makeanmausteisen mangochutneyn yhdistelmästä! Rapeilla pähkinöillä tuodaan kiva suutuntuma leivälle. Tämä annos on Rosan tiimiläisten suuressa suosiossa!

 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

 

2. Levitä paahtoleipiä haluttu määrä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

 

3. Leikkaa vuohenjuustosta kiekkoja ja cashewpähkinöistä halutessasi pienempää murua.

 

4. Levitä jokaisen leivän päälle mangochutneytä, vuohenjuustoa ja päällimmäiseksi cashewpähkinöitä.

 

5. Paista uunissa noin 10 minuuttia, tai kunnes leipien reunat ovat saaneet hieman väriä. Koristele halutessasi basilikalla.

 

6. Nauti hyvän viinin kera!

 

Valmistusaika: 15-20 min

Annosmäärä: 5 leipää. Voit halutessasi tehdä isomman satsin.

 

Spread the love