Lampaanfilee

1399

1298

750 ml

Nugan Alfredo Passo Appassimento

Australia >South Eastern

-7%

1399

1298

750 ml

Nugan Alfredo Passo Appassimento

Australia >South Eastern

-7%

Ainekset

Lampaanfilee:
4 (à 125 g) lampaan ulkofileetä
voita ja öljyä
suolahiutaleita
rouhittua mustapippuria

Punaviinikastike:
2 dl punaviiniä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl sokeria
2 dl demi glace -kastikepohjaa
ripaus hienoa merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
nokare voita

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Mehevät lampaanfileet maistuvat tarjoilupöydässä!

Ota lampaanfileet huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista.
Kuumenna voi sekä öljy pannussa, lisää fileet ja paista niitä noin viisi minuuttia, kunnes ne ovat joka puolelta kauniin väriset.
Ripottele lihan pinnalle suolahiutaleita ja rouhittua pippuria. Anna seistä hetki pannussa jälkilämmössä. Leikkaa fileet vinottain paksuiksi viipaleiksi.
Punaviinikastike:
Pane punaviini, balsamiviinietikka sekä sokeri kattilaan ja keitä kokoon, kunnes liemestä on jäljellä noin puolet. Lisää demi glace ja mausta kastike maun mukaan suolalla sekä mustapippurilla. Vatkaa kastikkeeseen nokare voita juuri ennen tarjoilua.

Tarjoa rosmariiniperunoiden kanssa.