Lammasburgeri

3299

3 L

Piqueras Syrah Monastrell hanapakkaus

Espanja >DO Almansa

-%

3299

3 L

Piqueras Syrah Monastrell hanapakkaus

Espanja >DO Almansa

-%

Ainekset

400g karitsan jauhelihaa

4 kpl hampurilaissämpylöitä

öljyä paistamiseen

tomaatti-paprikapesto

salaattia

 

FETATAHNA

150 g fetajuustoa

4 rkl kreikkalaista jogurttia

2 valkosipulinkynttä

kourallinen tuoretta minttua

ripaus suolaa & pippuria

2 rkl oliiviöljyä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Lammasburgerissa hurmaa herkulliset välimeren maut! 

 

1. Aloita valmistamalla burgereihin fetatahna. Laita kulhoon fetaa, kreikkalaista jogurttia, valkosipulia, tuoretta minttua sekä oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Soseuta kuohkeaksi tahnaksi. Tarkista maku.

 

2. Jaa jauheliha neljään osaan, jotta saat burgereihin sopivat pihvit. Muotoile paloja hieman pyöreämmäksi.

 

3. Paista pihvit paistinpannulla ja ripottele päälle suolaa ja pippuria. Älä kääntele pihviä liikaa, jotta se säilyttäisi mehukkuutensa. Rosan keittiö suosittelee, että pihvi jätetään mediumiksi!

 

4. Nosta valmiit pihvit lautaselle ja lämmitä vielä samalla pannulla sämpylät. Voit myös vaihtoehtoisesti käyttää sämpylät uunissa, mikrossa tai leivänpaahtimessa.

 

5. Kasaa burgerit. Laita pohjaan sekä kanteen tomaatti-paprikapestoa ja sämpylöiden väliin salaattia, pihvi ja fetatahnaa

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 20-30 min

Spread the love