Lisukkeet RiistaKylmäsavuporocarpaccio 31 98 750 ml Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2018Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape VIINISUOSITUS AINEKSETkylmäsavuporo leikkele Parmesaanikastike/Ceasarkastike rucolaa karpaloa parmesaanilastuja VALMISTUS VALMISTUS Valmista helposti kylmäsavuporovarpaccio!Carpaccio tehdään yleensä raa’asta, ohueksi suikaloidusta naudan lihasta, mutta kylmäsavuporo tai -nauta on ehkä hieman helpompi vaihtoehto joulupöytään ja sopii myös useampaan makuun.Tässä annoksessa kylmäsavuporon kanssa on tarjottu parmesaanikastiketta, koristeena villirucolaa, karpaloa ja parmesaanilastuja. | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 14 tammikuun, 2021
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaisti Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat