Kylmäsavuporocarpaccio

3548

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2020

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

-%

3548

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2020

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

-%

Ainekset

kylmäsavuporoleikkele
parmesaanikastike
rucolaa
karpaloa
parmesaanilastuja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valmista helposti kylmäsavuporovarpaccio!

 

Carpaccio tehdään yleensä raa’asta, ohueksi suikaloidusta naudan lihasta, mutta kylmäsavuporo tai -nauta on hieman helpompi vaihtoehto joulupöytään ja sopii myös useampaan makuun.

 

Tässä annoksessa kylmäsavuporon kanssa on tarjottu parmesaanikastiketta, koristeena villirucolaa, karpaloa ja parmesaanilastuja. Levitä kylmät savuporoleikkeleet tarjoiluvadille, pirskota päälle kastiketta, ja ripottele rucolaa, parmesaania ja karpaloita.