Kylmäsavuporocarpaccio

3198

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2018

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

3198

750 ml

Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2018

Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape

Ainekset

kylmäsavuporo leikkele Parmesaanikastike/Ceasarkastike rucolaa karpaloa parmesaanilastuja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valmista helposti kylmäsavuporovarpaccio!

Carpaccio tehdään yleensä raa’asta, ohueksi suikaloidusta naudan lihasta, mutta kylmäsavuporo tai -nauta on ehkä hieman helpompi vaihtoehto joulupöytään ja sopii myös useampaan makuun.

Tässä annoksessa kylmäsavuporon kanssa on tarjottu parmesaanikastiketta, koristeena villirucolaa, karpaloa ja parmesaanilastuja.