Kurpitsapasta salvialla

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

1 paketti tuorepastaa

 

KURPITSAKASTIKE:
1 pieni myskikurpitsa + öljyä
1 rkl savupaprikamaustetta
3 rkl oliiviöljyä
1 salvian oksa
1 pkt palvikinkkua
suolaa ja pippuria

 

pinjansiemeniä
tuoreita salvianlehtiä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Esilämmitä uuni 220C asteeseen.

 

1. Kypsennä tuorepasta suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

 

2. Leikkaa kurpitsa puoliksi ja poista siemenet ja kuoret. Leikkaa pieniksi kuutioiksi ja kierittele oliiviöljyssä ja mausteissa.

 

3. Paahda uunissa aina välillä sekoittaen noin 15 minuuttia tai kunnes kypsiä. Sammuta uuni ja jätä jälkilämpöön.

 

4. Kuumenna isossa pannussa oliiviöljyä ja lisää salvian oksa. Saksi pannuun kinkkusiivut ja paahda kevyesti.

 

5. Sekoita joukkoon kypsät kurpitsakuutiot ja pasta. Kuumenna seosta hetki ja poista salvia. Mausta ja tarkista maku. Jos seos tuntuu liian kuivalta, voit lisätä öljyä.

 

Tarjoile sellaisenaan pinjansiementen ja silputtujen salvianlehtien kanssa.

 

Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 4