Kukkakaalipata aasialaisittain

728

375 ml

Viva Valentina Pinot Grigio Organic 375ml

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

728

375 ml

Viva Valentina Pinot Grigio Organic 375ml

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

1/2 pieni kukkakaali
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
2 cm pala inkivääriä
rypsiöljyä paistamiseen
1 dl quorn -paloja
2,5 dl kasvislientä
1 rkl osterikastiketta
1 rkl sriracha – chilikastiketta
1 rkl soijaa
1 rkl sokeria
suolaa ja mustapippuria
tuoretta korianteria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Paloittele kukkakaali nupuiksi. Murskaa valkosipuli ja kuutioi chili ja inkivääri. Kuullota kasviksia isolla paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä ja lisää joukkoon quorn. Peitä kasvikset kasvisliemellä ja mausta maustekastikkeilla, sokerilla ja mausteilla. Peitä kannella ja laske lämpöä.

 

2. Anna padan hautua noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja mausta oman mielesi mukaan vielä chilillä tai kastikkeilla. Silppua korianteri ja lisää pannulle juuri ennen tarjoilua.

 

3. Nauti kukkakaalipata esimerkiksi keitetyn riisin ja kaura fraiche –kastikkeen kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 1-2