Korealaiset katkarapu-salaattikupit

1749

750 ml

Lynx Riesling

Yhdysvallat > Washington State

-%

1749

750 ml

Lynx Riesling

Yhdysvallat > Washington State

-%

Ainekset

180 g isoja pakastekatkarapuja
1 iso porkkana
1 dl cashewpähkinöitä
2 rkl hienonnettua korianteria

 

MAUSTEKASTIKE
1 limetin mehu
2 rkl makeaa soijakastiketta
2 rkl hunajaa
1 rkl korealaista ssamjang -soijapaputahnaa
1 rkl korealaista gochujang -chilitahnaa
2 tl kalakastiketta
1 1/2 tl seesamiöljyä

200 g sydänsalaatin lehtiä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässä reseptissä on paljon makua! Korealaiset katkarapu-salaattikupit ihastuttavat raikkaudellaan. Tämä ruoka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, esimerkiksi alkupalana, lounaana tai illanistujaisissa hyvän viinin kaverina.

 

1. Sulata 180 g isoja katkarapuja pakkauksen ohjeen mukaan jääkaapissa. Valuta ravut huolella.

 

2. Kuori ja suikaloi 1 iso porkkana julienneraastimella. Hienonna 1 dl cashewpähkinöitä. Sekoita kulhossa maustekastikkeen ainekset. Lisää kulhoon katkaravut, porkkanasuikaleet, pähkinät ja 2 rkl hienonnettua korianteria. Sekoita ainekset huolella.

 

3. Ota 200 g sydänsalaattia ja irrota niistä suurimmat lehdet, huuhtele ja kuivaa puhtaan pyyhkeen sisällä varovasti lehtiä rikkomatta.

 

Nostele katkarapuseosta salaatinlehtikuppeihin ja tarjoa heti!

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 4