Kookosparfait ja wokkihedelmät

1498

750 ml

Pizzolato Prosecco Organic Brut

Italia >DOC Prosecco

-%

1498

750 ml

Pizzolato Prosecco Organic Brut

Italia >DOC Prosecco

-%

Ainekset

KOOKOSPARFAIT
0.5 dl kookoslastuja
1 pkt Santa Maria The Creamier Coconut Milk
1 dl tomusokeria
4 kpl kananmunan keltuaista
2 dl kermaa

 

WOKKIHEDELMÄT
puolikas papaija
puolikas ananas
puolikas mango
2 rkl kookoslastuja
1 rkl voita

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässä ihanan virkistävä jälkiruoka tai välipala, joka tarjoaa eksoottisia makuja kuten kookosta ja papaijaa. Tämä resepti vie makunystyräsi hetkeksi etelän lämpöön!

 

Kookosparfait:

 

1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi. Vatkaa kerma kevyesti.

 

2. Kääntele kerma ja kookoskerma muna-sokeriseokseen. Lisää kookoshiutaleet joukkoon. Kaada seos tarjoiluastioihin ja pakasta vähintään 4 tuntia tai yön yli.

 

Wokkihedelmät:

 

1. Kuutioi mango, papaya ja ananas.

 

2. Wokkaa hedelmät voissa ja ripottele päälle kookoshiutaleita.

 

Lusikoi wokattuja hedelmiä parfait´n päälle ja tarjoile.

 

Valmistusaika: 25 min (+pakastus)

Annosmäärä: 4