Kookos-kanasalaatti

1649

750 ml

Domaine Maire & Fils Grand Minéral Chardonnay

Ranska > AC Jura

-%

1649

750 ml

Domaine Maire & Fils Grand Minéral Chardonnay

Ranska > AC Jura

-%

Ainekset

400 g broilerin rintafilettä
3 rkl punaista pestoa
2 dl kookoshiutaleita
4 dl quinoaa
1 kanaliemikuutio
suolaa ja curry jauhetta
1 rasia (á 250g) kirsikkatomaatteja
1 pussi valmista salaattimixiä
kourallinen rucolaa
oliiviöljyä tai ranskalaista salaatinkastiketta
tuoreita ituja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 190C asteiseksi. Paista broilerin rintafileitä uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes kokonaan kypsiä. Paahda samalla kookoshiutaleita erillisellä pellillä uunin ylätasolla ja jatka broilereiden kypsennystä yksin, kun kookos on saanut kultaisen värin. Mausta kypsät broilerit suolalla ja punaisella pestolla. Anna jäähtyä.

 

2. Mittaa quinoa kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä samalla sekoittaen. Kun quinoa alkaa paahtua ja rätistä, lisää kattilaan n. 5 dl vettä ja kanaliemikuutio. Kiehauta nopeasti, laske lämpöä ja anna hautua kannen alla n. 10 minuuttia tai kunnes vesi on imeytynyt. Mausta suolalla ja currylla. Jäähdytä.

 

3. Suikaloi broilerit pienemmiksi paloiksi ja halkaise kirsikkatomaatit. Kokoa kaikki ainekset lasipurkkeihin ja ripottele päälle kookoshiutaleet. Nauti aurinkoisista päivistä ulkona ja tarjoile piknik salaatit suoraan purnukoista vaikkapa hiekkarannalla!

 

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 4
Erikoistyövälineet: 4 piknik-rasiaa tai lasipurkkia