Kolmen juuston pizza

1699

750 ml

Poggio Le Volpi Roma Rosso

Italia >DOC Roma

-%

1699

750 ml

Poggio Le Volpi Roma Rosso

Italia >DOC Roma

-%

Ainekset

PIZZAPOHJA
1,5 dl vettä
15 g hiivaa
1/2 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
3 dl vehnäjauhoja

 

TÄYTTEET

1 prk ranskankermaa

briejuustoa

sinihomejuustoa

emmental-juustoraastetta

basilikaa tai rucolaa koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä valkoinen kolmen juuston pizza yllättää! Tätä on hauska napostella illanistujaisissa hyvän viinin kera. Pizzan pohjakastikkeena toimii ranskankerma ja annoksen kruunaa kolmen juuston liitto: briejuusto, sinihomejuusto sekä emmental juustoraaste. NAM!

 

1. Valmista pizzapohja itse tai osta valmispohja. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

 

2. Levitä pizzan pohjakastikkeeksi ranskankerma. Lisää kolme juustoa: brie, sinihomejuusto sekä päälimmäiseksi juustoraaste. Laita myös basilikaa halutessasi.

 

3. Paista pizza uunissa noin 10-15 min, kunnes juustot ovat kunnolla sulaneet.

 

4. Koristele basilikalla tai rucolalla ja nauti!

 

Annosmäärä: 2 pizzaa tai 1 pellillinen

Valmistusaika: 30 min + pohjan valmistus

 

 

Spread the love