Kokiskirsikka-suklaamousse

5298

750 ml

Drappier Rose Champagne Brut Nature

Ranska > AC Champagne

-%

5298

750 ml

Drappier Rose Champagne Brut Nature

Ranska > AC Champagne

-%

Ainekset

KOLAKIRSIKAT:
300 g tuoreita kirsikoita
5 dl Coca-Colaa

 

SUKLAAMOUSSE:
0,75 dl + 2 dl kuohukermaa
100 g taloussuklaata

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kuohkea kokiskirsikkasuklaa-mousse hurmaa jokaisen syöjän. Tämä kokiskirsikkasuklaamousse sopii loistavasti juhliin tarjoiltavaksi ja antavat mousselle aivan uudenlaisen twistin suklaamousseen.

1. Huuhtele kirsikat, puolita ja poista kivi.

 

2. Laita Coca-Cola kattilaan ja keitä kasaan, kunnes seosta on puolet jäljellä.

 

3. Lisää kirsikat Coca-Colan joukkoon ja keitä vielä muutama minuutti. Jäähdytä hyvin.

 

4. Kuumenna 0,75 dl kermaa kattilassa ja sekoita paloiteltu suklaa sekaan voimakkaasti vatkaten. Anna jäähtyä.

 

5. Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja yhdistä jäähtyneeseen suklaaseokseen. Tee annos kuvan mukaisesti lasiin kerroksittain.

 

Valmistusaika: 45min
Annosmäärä: 2-4