Kinuskipopcornit

1199

750 ml

Pizzolato Spumante d’Italia Dry

Italia

-%

1199

750 ml

Pizzolato Spumante d’Italia Dry

Italia

-%

Ainekset

1 ps popcorn maissinjyvät

suolaa

öljyä

 

KINUSKIKASTIKE

2 dl kuohukerma

2 dl fariinisokeri

(voit myös käyttää valmista kinuskikastiketta)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Makean suolainen herkku vaikkapa leffailtaan! Yhdistä herkulliset popcornit kuohuviinin kanssa!

 

1. Valmista kattilassa popcornit. Jos sinulla ei ole kattilaan sopivaa kantta, voit peittää kattilan myös foliolla. Voit myös halutessasi käyttää pussipopcorneja. Muista heilutella kattilaa, kun alat kuulemaan poksahtelua, näin vältät pohjaan palaneet popcornit. Loppua kohden pienennä lämpöä.

 

2. Siirrä valmiit popcornit sivuun ja mausta suolalla.

 

3. Voit lisätä popcorneihin valmiin kinuskikastikkeen tai vaihtoehtoisesti valmistaa sen itse kattilassa kermasta ja fariinisokerista. Jos valmistat kinuskikastikkeen itse, tee se näin: Kiehauta fariinisokeri ja kuohukerma kattilassa. Kun kinuski alkaa kiehua, keitä sitä noin minuutin ajan sekoitellen ja nosta sitten liedeltä. Ole varovainen kuuman kinuskin kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min