Kikherne-limonellopasta

998

750 ml

Bestheim Riesling Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

998

750 ml

Bestheim Riesling Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

Ainekset

350 g pastaa
2 prk kikherneitä
muutaman sentin pätkä inkivääriä
4 rkl hunajaa
1 rkl kurkumaa
2 rkl soijakastiketta
1 sitruuna
4 dl Salakis turkkilaista jogurttia 10%
voita paistamiseen
suolaa & pippuria

 

TARJOILUUN
parmesaania
korianteria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Perinteisen Pollo limonello -pastan kasvisversio! Kikherneet ovat edullista ja terveellistä syötävää. Tässä reseptissä kikherneiden maku ei liikaa hyökkää, vaan se sulautuu hyvin muiden makujen joukkoon.

 

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

 

2. Paista pannulla voissa raastettua inkivääriä, hunajaa ja soijakastiketta.

 

3. Valuta kikherneet ja lisää ne pannulle. Lisää raastettu sitruunan kuori ja mehu. Mausta suolalla, pippurilla ja kurkumalla.

 

4. Pyöritä pastat kastikkeen joukkoon.

 

5. Lisää turkkilainen jogurtti ja sekoita!

 

Tarjoile parmesaanin ja korianterin kera!

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4