Kiinalainen härkäwokki

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia > IGT Puglia

-%

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia > IGT Puglia

-%

Ainekset

500g ulkofileetä

2 punasipulia

2-4 valkosipulinkynttä

1 keltainen ja punainen paprika

1 parsakaali

2-3 rkl öljyä

2 tl inkivääritahnaa

1 1/2 tl sambal oelek chilitahnaa

1 rkl soijakastiketta

1/2 tl suolaa

mustapippuria

1 dl cashewpähkinöitä paahdettuna

2 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna

2 dl vettä

 

nuudeleita / riisiä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Kuori sipulit ja lohko ne. Kuori ja hienonna valkosipulit. Paloittele paprikat reiluhkoiksi paloiksi. Leikkaa parsakaali kukinnoiksi ja paloittele vielä ne. Kuori parsakaalin varsi ohuesti ja kuutioi varsi.

 

2. Kuumenna tilkka öljyä isossa pannussa ja lisää parsakaalit. Vokkaa niitä 5-10 minuuttia, kunnes ne saavat väriä ja pehmenevät. Siirrä lautaselle.

 

3. Paista paprikoita muutama minuutti käännellen. Ruskista myös lihat pannulla ja lisää sipulit kuullottumaan.

 

4. Kaada kaikki kasvikset pannulle ja kääntele ainekset sekaisin. Lisää pannulle inkivääritahna, chilitahna, soijakastike ja vesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua muutama minuutti.

 

Ripottele pinnalle pähkinöitä ja siemeniä. Tarjoa nuudeleiden tai riisin kanssa.

 

Valmistusaika: 30min

Annosmäärä: 4-6