Ainekset
300 g tankoparsaa
100 g herneitä
200 g kirsikkatomaatteja
300 g kanapullia
loraus oliiviöljyä
1 sitruuna
ripaus suolaa ja pippuria
ripaus chilirouhetta
VALMISTUSOHJE
Tämä resepti on helppo ja täynnä raikkaita keväisiä makuja, kuten tankoparsaa ja sitruunaa! Voit käyttää uunivuokaa tai peltiä.
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Napsauta tankoparsoista puinen osa pois ja leikkaa sitruunasta viipaleita. Asettele tankoparsat vuokaan ja kaada mukaan herneet.
3. Lisää kanapullat sekä kirsikkatomaatit. Ripottele päälle reilusti oliiviöljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja chilirouheella. Lisää viimeisenä päälle sitruunan viipaleita.
4. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Viimeistele annos tuoreilla yrteillä, kuten mintulla tai korianterilla. Tarjoile tsatsikin kanssa!
Valmistusaika: noin 30 min
Annosmäärä: 4