Keväinen kanapullavuoka

998

750 ml

LAB Reserva Touriga Nacional Cabernet Sauvignon Syrah

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

998

750 ml

LAB Reserva Touriga Nacional Cabernet Sauvignon Syrah

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

300 g tankoparsaa

100 g herneitä

200 g kirsikkatomaatteja

300 g kanapullia

loraus oliiviöljyä

1 sitruuna

ripaus suolaa ja pippuria

ripaus chilirouhetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä resepti on helppo ja täynnä raikkaita keväisiä makuja, kuten tankoparsaa ja sitruunaa! Voit käyttää uunivuokaa tai peltiä.

 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

 

2. Napsauta tankoparsoista puinen osa pois ja leikkaa sitruunasta viipaleita. Asettele tankoparsat vuokaan ja kaada mukaan herneet.

 

3. Lisää kanapullat sekä kirsikkatomaatit. Ripottele päälle reilusti oliiviöljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja chilirouheella. Lisää viimeisenä päälle sitruunan viipaleita.

 

4. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Viimeistele annos tuoreilla yrteillä, kuten mintulla tai korianterilla. Tarjoile tsatsikin kanssa!

 

Valmistusaika: noin 30 min

Annosmäärä: 4

Spread the love