Kesäkurpitsaveloute ja kuohuviiniä

1798

750 ml

Bouchard Hautes-Côtes de Beaune Les Prieurés

Ranska >Bourgogne

-%

1798

750 ml

Bouchard Hautes-Côtes de Beaune Les Prieurés

Ranska >Bourgogne

-%

Ainekset

2 kg kesäkurpitsaa
150 g sipulia
2 l kasvislientä
30 g suolaa
3 dl kaurakermaa
vegaanista kuohuviiniä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valmista kesäkurpitsaveloute:
Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin puoliksi ja poista lusikalla siemenet.
Pilko kesäkurpitsat pieneksi paloiksi, samoin sipulit.
Kuullota vihanneksia kattilassa ja lisää kattilaan kanalientä siten, että kasvikset peittyvät juuri.

Keitä kasvikset kypsiksi ja sekoita keitto tasaiseksi tehosekoittimessa. Lisää suola ja tarkista maku.

Tarjoiltaessa laita keitton päälle kermaraitoja ja pari ruokalusikallista kuohuviiniä.
Tarjoile halutessasi keiton kanssa esimerkiksi paahdettua pekonia tai siemeniä.

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4