Ainekset
1 avomaan kurkku
1 rasia luumukirsikkatomaatteja
2 kesäporkkanaa
1 punasipuli
kourallinen tuoretta minttua tai tilliä
Kastike:
2 rkl maapähkinävoita
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
½ tl soijakastiketta
VALMISTUSOHJE
1. Valmista ensin kastike sekoittamalla maapähkinävoi ja öljy keskenään. Lisää joukkoon etikka ja soijakastike.
2. Huuhtele kasvikset. Pilko sipulista ohuita suikaleita, puolita tomaatit ja lohko kurkku. Tee porkkanoista kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Pilko myös yrtit reilun kokoiseksi silpuksi ja sekoita suurin osa kasvisten joukkoon.
3. Kun kaikki kasvikset on pilkottu, sekoita maapähkinäkastike niiden joukkoon ja koristele yrteillä.
Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4 annosta