Kesäinen salaatti suolapähkinäkastikeella

2799

2 L

Ruppertsberger Imperial Riesling Organic hanapakkaus

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

2799

2 L

Ruppertsberger Imperial Riesling Organic hanapakkaus

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

Ainekset

1 avomaan kurkku
1 rasia luumukirsikkatomaatteja
2 kesäporkkanaa
1 punasipuli
kourallinen tuoretta minttua tai tilliä

 

KASTIKE
2 rkl maapähkinävoita
2 rkl oliiviöljyä
1 rlk punaviinietikkaa
½ tl soijakastiketta

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Maapähkinästä valmistettu kastike yllättää! Tämä lisukesalaatti kannattaa kokeilla, kun kaipaat vaihtelua perinteisiin salaatteihin. Tämä annos voisi sopia esimerkiksi inkiväärikanan kylkeen!

 

1. Valmista kastike: Sekoita rouhitut suolapähkinät ja öljy. Lisää etikka ja soijakastike. Voit myös halutessasi käyttää valmista maapähkinäkastiketta.

 

2. Huuhtele kasvikset. Pilko sipulista ohuita suikaleita, puolita tomaatit ja lohko kurkut. Tee porkkanoista kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Pilko myös yrtit reilun kokoiseksi silpuksi ja sekoita suurin osa kasvisten joukkoon.

 

3. Kun kaikki kasvikset on pilkottu, sekoita maapähkinäkastike niiden joukkoon ja koristele yrteillä.

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 2-4