Kerrosvoileivät

1149

750 ml

Charles de Fère Blanc de Blanc Brut

Ranska

-%

1149

750 ml

Charles de Fère Blanc de Blanc Brut

Ranska

-%

Ainekset

kinkkuleikkelettä
suolaa ja pippuria

12 viipaletta isoa paahtoleipää
2 dl majoneesia/maustettua majoneesia
1-2 keitettyä kananmunaa
tomaattia
salaattia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Viikonloppu-iltana maistuu iltapalaksi kerrosvoileipä, joka on niin tuhti, että siitä lähtee hyvin nälkä.

 

1. Paahda leivät. Levitä yhden leivän päälle majoneesia ja nosta päälle salaattia, tomaattia, kinkkuviipaleita.

2. Nosta toinen leipä päälle ja voitele vielä se majoneesilla. Nosta päälle salaattia, tomaattia ja keitettyä kananmunaa. Nosta kolmas leipä kanneksi. Valmista neljä leipää.

 

3. Leikkaa leivät kolmioiksi.

 

Valmistusaika: 40 min.
4 annosta