Kermainen pekonipasta

1298

1199

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

1298

1199

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

Ainekset

1 paketti tuorepastaa, spagettia

 

Pastakastike
1 paketti pekonia
1 salvian oksa
1 dl kermaa
2 dl juustoraastetta (parmesaani tai muu kova juusto)
2 kananmunaa
suolaa ja pippuria
tuoretta salviaa koristeluun
oliiviöljyä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valmista maukas pekonikastike ja sekoita se keitettyyn pastaan!

 

1. Kypsennä tuorepasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.

 

2. Valmista kastike: Varaa kaikki ainekset lähellesi ja kuumenna iso paistokattila valmiiksi. Saksi pannulle pekoni ja ruskista hyvin salvianoksan kanssa. Lisää pannulle kypsä pasta, kerma ja juustoraaste. Kuumenna seos kiehuvaksi ja lisää kananmuna hyvin sekoittaen. Jos kastiketta ei ole suhteessa pastaan tarpeeksi, voit lisätä 1 dl kermaa ja kuumentaa kevyesti. Ota pannu pois liedeltä ja mausta. Poista salvian oksa.

 

Annostele pasta tarjoiluastioihin ja koristele silputulla salvialla ja oliiviöljyraidalla.

 

Valmistusaika: 25 min.
Neljä annosta.

 

Katso myös toinen erittäin suosittu pastareseptimme eli Tonnikalapasta -resepti tästä