Kermainen pekonipasta

1298

1198

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

1298

1198

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

Ainekset

300 g spagettia

150 g pekonia

2 dl kermaa

2 dl parmesaania

suolaa ja pippuria

basilikaa koristeluun  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Yksinkertainen ja herkullinen resepti, joka valmistuu muutamasta ainesosasta!

 

1. Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.

 

2. Saksi pannulle pekoni ja ruskista hyvin.

 

3. Lisää pannulle kerma ja juustoraaste.

 

4. Kuumenna seos kiehuvaksi ja lisää joukkoon kypsä pasta. Mausta pippurilla.

 

Koristele annokset basilikalla!

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4

 

Viinisuositus: Femar Vini Gran Appasso

Spread the love

Katso myös muut reseptit:

Pasta carbonara

Tonnikalapasta