Kermainen pekonipasta

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/kermainen-pekonipasta/

Tulosta resepti

400 g spagettia
1 sipuli
½ purjo
1 rkl öljyä
150 g pekonia
mustapippuria
2 dl kermaa
4 keltuaista
2 dl juustoraastetta esim. parmesaania

Kermainen pekonipasta on tuhti pastaruoka. Silloin tällöin valmistettuna se maistuu arkisena nopeana ruokana.

Keitä spagetti. Valmista kastike pastan kypsyessä.
Hienonna sipuli ja purjo. Kuullota niitä kasarissa, kunnes ne pehmenevät. Siirrä sivuun. Suikaloi pekoni ja paista ruskeaksi.
Lisää pannulle paistettu sipuli ja purjo, mausta pippurilla. Lisää halutessasi suolaa.
Lisää kerma ja kiehauta. Vatkaa keltuaisista rakenne rikki ja kaada kastikkeen joukkoon. Sekoita ja tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Valmistusaika: 20 min.
Neljä annosta.


Katso lisää reseptejä Ruokalasta http://www.iltasanomat.fi/ruokala/reseptit