Kermainen kurpitsapasta

1298

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

1298

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

Ainekset

1 myskikurpitsa

2 valkosipulinkynttä

loraus oliiviöljyä

1-2 tl chilirouhetta

ripaus suolaa ja pippuria

2 dl ruokakermaa

300 g pastaa

nippu tuoretta salviaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Syksyn tullen herkutellaan kurpitsalla!

 

1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Halkaise kurpitsa, poista siemenet ja rihmat. Leikkaa kuoret pois ja kuutioi kurpitsa.

 

2. Levitä kurpitsakuutiot leivinpaperilla vuoratulle pellille. Lisää pellille myös valkosipulinkynnet. Ripottele päälle reilusti oliiviöljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja chilirouheella

 

3. Paahda kurpitsalohkoja uunissa noin 30 min. Tämän jälkeen soseuta ne sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää joukkoon ruokakerma.

 

5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaada keitinvesi pois ja lisää pastan joukkoon kurpitsakastike.

 

6. Viimeistele annos salvialla. Käytä tuoretta salviaa sellaisenaan tai paista lehdet paistinpannulla rapeaksi reilussa öljyssä.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: noin 1 h

Spread the love