Kala Keitot Kotiruoka Lohi Maailman mautKermainen curry-lohikeitto 7 36 750 ml Espiritu de Chile Sauvignon BlancChile > Valle Central VIINISUOSITUS AINEKSET600 g lohifileetä1 iso sipuli3-4 porkkanaa6-8 kiinteää perunaa12 dl vettä2-3 kalaliemikuutiota2 tl paprikajauhetta2 tl currya1,5 tl tomaattipyreetä1 prk ruokakermaa (kolme sipulia)suolaanokare voita tai margariiniahiennonnettua tillilä VALMISTUS VALMISTUS Kuori sipuli, porkkanat ja perunat. Hienonna sipuli ja kuutioi porkkanat, perunat. Kuullota kattilassa rasvassa.Lisää vesi, liemikuutiot, paprikajauhe, curry ja tomaattipyree. Keitä kypsäksi, n. 15 min.Poista fileestä ruodot ja nahka. Kuutioi. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma kattilaan. Keitä hiljalleen 2 – 3 min.Mausta suolalla ja hienonnetulla tillillä.Valmistusaika: 30 min Annosmäärä: 4 | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 30 maaliskuun, 2020
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaisti Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat