Ainekset
6 hot dog -sämpylää
1 ps (180g) katkarapuja
1 prk (150g) ranskankermaa
1 rkl majoneesia
1 chili
1 punasipuli
1 limen mehu
1 tl sriracha-chilikastiketta
suolaa ja pippuria
tilliä ja chiliä koristeluun
KAALISALAATTI
200 g kaali-porkkana-purjo mix
1 rkl riisiviinietikka
1/2 dl Ponzu Lemon-soijakastike
1/2 dl seesamiöljyä
1 tl tabascoa
1 rkl hunajaa
VALMISTUSOHJE
Unohda perinteinen hot dog ja kokeile vaihteeksi katkarapuhodareita!
1. Tee ensimmäiseksi japanilaistyylinen kaalisalaatti. Voit käyttää valmiiksi suikaloitua kaali-porkkanasekoitusta tai suikaloida itse valkokaalin sekä porkkanan. Laita suikaleet kulhoon ja lisää joukkoon ponzu, seesamiöljy, riisiviinietikka, hunaja ja tabasco. Laita kelmu päälle ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
2. Valmista seuraavaksi katkaraputäyte. Sulata, valuta ja kuivaa katkaravut. Laita katkarapujen sekaan ranskankerma ja majoneesi.
3. Pilko chili sekä punasipuli ja sekoita katkaraputäytteen sekaan. Mausta seos vielä suolalla, pippurilla, srirachalla sekä limen mehulla. Srirachaa voit laittaa oman maun mukaan tai jättää kokonaan pois, riippuen pidätkö tulisuudesta.
4. Lämmitä hot dog -sämpylät joko uunissa, pannulla tai grillissä.
5. Täytä hodarit kaalisalaatilla ja katkaraputäytteellä. Koristele tillillä ja tuoreella chilillä.
Annosmäärä: 6 hodaria
Valmistusaika: 45 min