Katkarapuhodarit

1498

750 ml

Ruppertsberger Grand Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1498

750 ml

Ruppertsberger Grand Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

6 hot dog -sämpylää

1 ps (180g) katkarapuja

1 prk (150g) ranskankermaa

1 rkl majoneesia

1 chili

1 punasipuli

1 limen mehu

1 tl sriracha-chilikastiketta

suolaa ja pippuria

tilliä ja chiliä koristeluun

 

KAALISALAATTI

200 g kaali-porkkana-purjo mix

1 rkl riisiviinietikka

1/2 dl Ponzu Lemon-soijakastike

1/2 dl seesamiöljyä

1 tl tabascoa

1 rkl hunajaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Unohda perinteinen hot dog ja kokeile vaihteeksi katkarapuhodareita!

 

1. Tee ensimmäiseksi japanilaistyylinen kaalisalaatti. Voit käyttää valmiiksi suikaloitua kaali-porkkanasekoitusta tai suikaloida itse valkokaalin sekä porkkanan. Laita suikaleet kulhoon ja lisää joukkoon ponzu, seesamiöljy, riisiviinietikka, hunaja ja tabasco. Laita kelmu päälle ja siirrä jääkaappiin maustumaan.

 

2. Valmista seuraavaksi katkaraputäyte. Sulata, valuta ja kuivaa katkaravut. Laita katkarapujen sekaan ranskankerma ja majoneesi.

 

3. Pilko chili sekä punasipuli ja sekoita katkaraputäytteen sekaan. Mausta seos vielä suolalla, pippurilla, srirachalla sekä limen mehulla. Srirachaa voit laittaa oman maun mukaan tai jättää kokonaan pois, riippuen pidätkö tulisuudesta.

 

4. Lämmitä hot dog -sämpylät joko uunissa, pannulla tai grillissä.

 

5. Täytä hodarit kaalisalaatilla ja katkaraputäytteellä. Koristele tillillä ja tuoreella chilillä.

 

Annosmäärä: 6 hodaria

Valmistusaika: 45 min

Spread the love