Karpaloinen omena-coleslaw

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

1 pussi valkokaaliraastetta
1 porkkana
1 omena + sitruunan mehua
6 kuivattua, kivetöntä taatelia
2 dl kuivattuja karpaloita
2 dl majoneesia
suolaa ja mustapippuria
1 dl saksanpähkinöitä
tuoretta persiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kaada kaaliraaste isoon sekoituskulhoon ja raasta sekaan porkkana.

 

2. Viipaloi omena ensin ohuiksi siivuiksi, joista saat leikattua ohuita suikaleita. Purista sitruunanmehu omenasuikaleiden päälle estääksesi tummuminen. Sekoita kaalin joukkoon.

 

3. Viipaloi taatelit pieniksi kuutioiksi ja sekoita karpalot sekä taatelit keskenään. Turvota hetki kuumassa vedessä ja siivilöi. Sekoita turvonneet kuivatut hedelmät sekoituskulhoon muiden aineiden joukkoon.

 

4. Sekoita mausteet majoneesiin ja kaada seos salaatin sekaan. Sekoita hyvin, jotta coleslaw on kauttaaltaan majoneesin peitossa. Koristele annokset saksanpähkinöillä ja tuoreella persiljalla.

 

Tarjoile sellaisenaan joko lisukesalaattina tai sekoita joukkoon keitettyä riisiä, jolloin saat myös maistuvan ja ravitsevan pääruokasalaatin.

 

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4