Karpalo-vuohenjuustoleivät

1298

1198

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

1298

1198

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

Ainekset

1 patonki

loraus oliiviöljyä

1 prk levittyvää vuohenjuustoa

1 dl karpalosurvos / berrie / hillo

kourallinen saksanpähkinöitä

hunajaa  

 

KORISTELUUN

karpaloita

timjamia  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kaipaatko pikkupurtavaa viinin kaveriksi? Testaa nopeasti valmistuvat karpalo-vuohenjuustoleivät!

 

1. Leikkaa patongista viipaleita, lorauta oliiviöljyä patonkien pinnalle ja paista uunissa 200 asteessa noin 5-10 minuuttia.

 

2. Levitä rapeiden patonkien päälle helposti levittyvää vuohenjuustoa ja karpalosurvosta (myös hillo tai berrie käy)

 

3. Viimeistele herkkupalat hunajalla, saksanpähkinöillä, timjamilla ja karpaloilla!

 

Valmistusaika: 20 min

Spread the love