Kananachopelti

3389

3 L

Espíritu de Chile Cabernet Carmenère hanapakkaus

Chile

-%

3389

3 L

Espíritu de Chile Cabernet Carmenère hanapakkaus

Chile

-%

Ainekset

1 450 g kananpojan fajitassuikaleita

1 rkl rypsiöljyä

1 tlk kikherneitä suolaliemessä

1 ps maissilastuja

1 pk cheddar-juustoa

2 tomaattia

1/2 kurkkua

jäävuorisalaattia

1 ruukku korianteria

1/2 prk vihreitä jalapenoviipaleita

1 prk crème fraîchea 

1/2 prk meksikolaista salsa chilpotle -kastiketta

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love
  1. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista broilerisuikaleita muutama minuutti. Huuhtele kikherneet ja lisää pannuun. Jatka paistamista muutama minuutti.
  2. Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää broilerit ja kikherneet. Raasta juusto ja ripottele se pinnalle.
  3. Kypsennä nachopeltiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  4. Kuutioi tomaatti ja kurkku. Leikkaa salaatti lohkoiksi. Hienonna korianteri. Valuta jalapenot. Laita ranskankerma ja salsa kuppeihin tarjolle.
  5. Nostele kasvikset kuuman nachopellin päälle. Tarjoa dippien kanssa.

Valmistusaika: 30 min.