Kanaburgerit minttutsatsikilla

849

750 ml

Espiritu de Chile Sauvignon Blanc

Chile > Valle Central

-%

849

750 ml

Espiritu de Chile Sauvignon Blanc

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

4 kpl hampurilaissämpylöitä

4 kanan fileetä

1 tomaatti

salaattia

oliiviöljyä

1 sitruunan mehu

mausteita oman maun mukaan

 

MINTTUTSATSIKI

300 g kreikkalaista jogurttia

3 valkosipulinkynttä

nippu minttua

1 kurkku

1 sitruunan mehu

pippuria ja suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä raikas kanahampurilainen kruunataan kreikkalaiseen tyyliin itse tehdyllä minttutsatsikilla!

 

1. Ota ensimmäiseksi kanafileet huoneenlämpöön ja laita ne marinadiin: oliiviöljyä, sitruunan mehua, pippuria, paprikamaustetta ja haluamaasi yrttimaustetta, esimerkiksi oregano tai yrttisekoitus. Kääntele pihvejä marinadissa ja anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia, samalla kun valmistelet tsatsikia.

 

2. Valmista seuraavaksi minttutsatsiki: raasta kurkkua ja laita siivilään. Ripottele päälle suolaa ja anna olla noin 15 min, jotta ylimääräiset nesteet saadaan pois. Raasta tällä välin valkosipulia ja minttua ja yhdistä ne kreikkalaiseen jogurttiin. Mausta pippurilla ja purista joukkoon sitruunan mehua.

 

3. Puristele kurkusta ylimääräiset nesteet pois ja lisää viimeisenä jogurttiseokseen. Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan, kun paistat kanat.

 

4. Paista paistinpannulla marinoidut kanafileet. Lämmitä samalla pannulla sämpylät.

 

5. Kasaa hampurilaiset, salaattia, tomaattia, kanaa ja reippaasti minttutsatsikia!

 

Valmistusaika: 1 h

Annosmäärä: 4

Spread the love