Kanaa ja couscousia Marokkolaisittain

Ainekset

4 kpl kanankoipea
1 rkl oliiviöljyä
5 g Ras el hanout -mausteseosta
500 g kasvislientä johon on lisätty
(3 kpl mausteneilikkaa, 1 laakerinlehti, 1 g sahramia ja 1 sitruunan lohko)
500 g couscousia
Tuoretta persiljaa
Vihreitä oliiveja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Laita uuni kuumenemaan 180°C.

Pyyhi kanat talouspaperilla ja hieraise pintaan Ras el hanout -mausteseos ja mausteneilikat.

Aseta kanat uunivuokaan ja kypsennä 30-40 minuuttia kunnes kanat ovat kokonaan kypsiä.

Sillä aikaa, kun kanat kypsyvät, valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää kasvisliemen joukkoon sahrami ja laakerinlehti.
Sekoita valmis couscous haarukalla kuohkeaksi.

Revi kypsien kanojen lihat irti luista haarukan avulla ja sekoita valmiin couscousin joukkoon.
Sekoita leikattu persilja ja oliivit ja tarjoile sitruunanlohkojen kera.

Valmistusaika: 50 min.
Annos neljälle