Kana-pastapaistos

1449

750 ml

Viva Valentina Chianti Riserva Organic

Italia > DOCG Tuscany

-%

1449

750 ml

Viva Valentina Chianti Riserva Organic

Italia > DOCG Tuscany

-%

Ainekset

4 broilerin rintafileetä
1 rkl voita paistamiseen
2 valkosipulinkynttä
2 tl currymaustetta
1 pss herne-maissi-paprika pakasteseosta
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl kanalientä
5 dl kuivapastaa
ripaus suolaa
3 dl juustoraastetta
mango-currymajoneesia tarjoiluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love
  1. Esikuumenna uuni 200C asteeseen ja voitele pieni uunivuoka valmiiksi.
  2. Kuutioi broilerin rintafilee ja ruskista pienessä määrässä voita. Lisää valkosipulimurska, curry, kasvikset ja vehnäjauhot pannulle, kun broileri on ruskistunut kauttaaltaan.
  3. Sekoittele muutama minuutti, kunnes vehnäjauhot silmin nähden turpoavat. Kaada joukkoon kiehuva kanaliemi ja anna poreilla.
  4. Mittaa kuivapasta ja suola valmiiksi voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle broileri-kasvisseos nesteineen.
  5. Peitä vuoka kannella tai foliokannella ja kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Poista vuoan kansi, ripottele päälle juustoraaste ja paista uunin ylätasolla vielä 5 minuuttia tai kunnes juusto sulaa.
  6. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Anna tekeytyä huoneenlämmössä.
  7. Nauti juustoinen kana-pastapaistos sellaisenaan mango-currymajoneesin kanssa tai esimerkiksi kuutioidulla fetajuustolla kruunattuna.

Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 4