Lämmittävä kanakeitto

1149

750 ml

Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic

Saksa > Pfalz

-%

1149

750 ml

Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

2 broilerin rintafileetä

 

8 dl paahdettua kanalientä

 

1 tl misotahnaa

 

2 dl pitkäjyväistä riisiä

 

1 cm pala inkivääriä

 

100 g vihreitä papuja

 

1/2 parsakaali

 

2 dl herne-maissi-paprikaa

 

ripaus suolaa ja pippuria

 

tuoretta persiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmistele broilerifileet leikkaamalla ne karkeasti suikaleiksi ja maustamalla suolalla ja pippurilla. Kiehauta kanaliemi isossa kattilassa ja lisää joukkoon broilerisuikaleet, misotahna ja riisi. Hauduta keittoa kannen alla noin 10 minuuttia aina välillä sekoitellen, jotta riisi ei paakkuunnu.

 

2. Nypi vihreistä pavuista sillä aikaa päädyt ja poista karkeat lehtiruodit. Poista parsakaalin puolikkaasta lehdet ja hienonna suupalan kokoisiksi nupuiksi. Raasta inkivääri. Lisää kasvikset keittoon herne-maissi-paprikan kanssa ja jatka keittelyä vielä noin viisi minuuttia tai kunnes riisi, broileri ja kasvikset ovat kypsiä.

 

3. Mausta keitto suolalla ja pippurilla ja tarkista maku. Jos tahdot keittoon kunnon pommin vitamiineja, purista keittoon tuoretta sitruunamehua ja tarjoile tuoreen persiljan kanssa.

 

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4