Juustoinen dippipannu

1948

1,5 L

Espíritu de Chile Selección Red viinipussi

Chile >Valle Centra

-%

1948

1,5 L

Espíritu de Chile Selección Red viinipussi

Chile >Valle Centra

-%

Ainekset

150 g kypsä chorizo

1 chili

250 g Koskenlaskija cheddardippi

100 g tuorejuusto

1 dl juustoraaste  

 

TARJOILUUN 

1 ps nachoja  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Dippipannusta saat ihanaa naposteltavaa illanistujaisiin!

 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Hienonna chili ja chorizo.

 

2. Kasaa kaikki aineosat joko uunivuokaan, valurautapannuun tai vaikkapa kertakäyttöiseen foliovuokaan. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 min, kunnes juustot sulaa.

 

3. Nosta dippi uunista ja sekoita. Tarjoile lämmin dippi vaikkapa nachojen kanssa!

 

Valmistusaika: 20-30 min

Spread the love