Juusto-persikkatoast

1048

750 ml

Aresti Rutasur Reserva Sauvignon Blanc Moscatel

Chile > DO Valle de Curicó

-%

1048

750 ml

Aresti Rutasur Reserva Sauvignon Blanc Moscatel

Chile > DO Valle de Curicó

-%

Ainekset

4 viipaletta vaaleaa leipää
1 prk säilykepersikkaa
4 siivua cheddar-juustoa
100 g aurajuustomurua
voita ja öljyä paistamiseen

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Nauti juusto-persikkatoastista iltapalana tai pakkaa vaikkapa piknikille mukaan! Tällä ohjella rapea leipä onnistuu myös ilman voileipägrilliä.

 

1. Viipaloi persikat ohuiksi viipaleiksi.

 

2. Voit paistaa leivät voileipägrillissä, mutta ne onnistuu mainiosti myös paistinpannulla. Laita paistinpannulle nokare voita ja/tai öljyä. Laita 2 palaa paahtoleipää pannulle. Käännä, kun toinen puolisko on saanut hieman väriä. Tärkeää on että jokainen puoli leivästä saa hieman väriä. Ole tarkkana, ettei leivät kuitenkaan tummu liikaaa.

 

3. Madalla lämpö ja  lisää päälle siivu cheddarjuustoa, persikkaviipaleet ja aurajuustomurua. Peittele persikat vielä toisella juustoviipaleella ja laita toinen leivistä päälle.

 

4. Voit laittaa leivän päälle leivinpaperia sekä painoksi valurautapannun, jolloin leivät litistyy samaan tapaan kun voileipägrillissä. Käännä välissä.

 

Nauti leivät iltapalana hyvän viinin kanssa!

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 2

Spread the love