Jauhelihatacot

1498

750 ml

Casa Marrone Gran Marrone Appasimento Organic

Italia >IGT Puglia

-%

1498

750 ml

Casa Marrone Gran Marrone Appasimento Organic

Italia >IGT Puglia

-%

Ainekset

400 g jauhelihaa

1 rkl rypsiöljyä

1 sipuli

2-3 valkosipulinkynttä

1 ps mietoa tacomausteseosta

1 dl vettä

 

Lisäksi:

2 tomaattia

1/2 kurkku

1-2 avokadoa

1 ps jäävuorisalaattia

2 kevätsipulin vartta

(tuoretta chiliä)

1 prk salsaa

2 dl kermaviiliä tai ranskankermaa

2 dl cheddarjuustoraastetta

8 tacokuorta

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Ruskista jauheliha pannulla pienessä määrässä öljyä.

 

2. Kuori ja hienonna sipulit ja lisää pannulle. Jatka kypsentämistä pari minuuttia. Lisää mausteseos ja vesi, ja hauduta viisi minuuttia kunnes liika vesi on haihtunut.

 

3. Huuhtele ja kuutioi tomaatit ja kurkku. Revi jäävuorisalaatti tarjoilukulhoon, suikaloi kevätsipulit. Poista avokadoista kivet ja kuoret, lohko hedelmäliha. Chilin potkusta pitäville voit viipaloida tuoretta chiliä.

 

4. Lämmitä tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaan.

 

5. Nosta kaikki ainekset omissa kipoissaan pöytään ja anna ruokailijoiden täyttää taconsa oman maun mukaan kuumalla jauhelihaseoksella ja kasviksilla. Päälle lusikoidaan vielä kermaviiliä sekä salsaa ja ripotellaan juustoraastetta.

 

Voit halutessasi tarjota muitakin maustekastikkeita ja -majoneeseja.

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 4-6