Japanilainen munakaslettu okonomiyaki

1949

750 ml

Bestheim Pinot Gris Grand Cru Zinnkoepfle 2015

Ranska > AC Alsace Grand Cru

-%

1949

750 ml

Bestheim Pinot Gris Grand Cru Zinnkoepfle 2015

Ranska > AC Alsace Grand Cru

-%

Ainekset

1 l varhaiskaalia silputtuna
2 dl ruohosipulia hienonnettuna
1 dl seesaminsiemeniä
4 isoa kananmunaa
1 rkl vettä
1 rkl soijakastiketta

rypsiöljyä paistamiseen
2 dl majoneesia
1/2  rkl sriracha-kastiketta

 

Kastike:
2 rkl worcestershirekastiketta
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl soijakastiketta
2 tl inkivääriä raastettuna

VALMISTUSOHJE

Spread the love
  1. Leikkaa kaali mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä. Hienonna ruohosipuli ja lisää se ja seesaminsiemenet kaalin joukkoon.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää vesi ja suola (tai soija).
  3. Kuumenna öljy muurikassa tai pannulla. Lisää kuumalle levylle tirisemään pari desiä kaaliseosta. Paista muutama minuutti. Kaada päälle munakasmassaa sitomaan kaalit yhtenäiseksi ”letuksi”. Lettu saa jäädä ohueksi. Käännä varovasti lastalla ja paista muutama minuutti toiselta puolelta.
    Tee kastike: Sekoita ainekset yhteen.
  4. Tarjoa letut okonomiyakikastikkeen  ja tulisella sriracha-kastikkeella maustetun majoneesin kanssa.

Valmistusaika: 25 min
Kuusi annosta