Ainekset
1 l varhaiskaalia silputtuna
2 dl ruohosipulia hienonnettuna
1 dl seesaminsiemeniä
4 isoa kananmunaa
1 rkl vettä
1 rkl soijakastiketta
rypsiöljyä paistamiseen
2 dl majoneesia
1/2 rkl sriracha-kastiketta
Kastike:
2 rkl worcestershirekastiketta
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl soijakastiketta
2 tl inkivääriä raastettuna
VALMISTUSOHJE
Spread the love
- Leikkaa kaali mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä. Hienonna ruohosipuli ja lisää se ja seesaminsiemenet kaalin joukkoon.
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää vesi ja suola (tai soija).
- Kuumenna öljy muurikassa tai pannulla. Lisää kuumalle levylle tirisemään pari desiä kaaliseosta. Paista muutama minuutti. Kaada päälle munakasmassaa sitomaan kaalit yhtenäiseksi ”letuksi”. Lettu saa jäädä ohueksi. Käännä varovasti lastalla ja paista muutama minuutti toiselta puolelta.
Tee kastike: Sekoita ainekset yhteen. - Tarjoa letut okonomiyakikastikkeen ja tulisella sriracha-kastikkeella maustetun majoneesin kanssa.
Valmistusaika: 25 min
Kuusi annosta