Italialainen katkarapu-pappardellepasta

1248

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio Extra Dry

Italia > DOC Delle Venezie

-%

1248

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio Extra Dry

Italia > DOC Delle Venezie

-%

Ainekset

1 paketti pappardelle-tuorepastaa
oliiviöljyä
1 pussi katkarapuja (sulatettuna)
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
1 rasia kirsikkatomaatteja
suolaa ja mustapippuria
parmesaanijuustoa
basilikaa koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta pois ylimääräinen vesi, mutta säästä noin 1 dl keitinvettä.

 

2. Kuori ja hienonna valkosipulit, poista chilistä siemenet ja pilko pieneksi. Lämmitä oliiviöljy kuumaksi pannulla ja lisää valkosipulit sekä chili. Paista hetken aikaa ja lisää katkaravut. Mausta suolalla ja mustapippurilla, kun katkaravut on saaneet hieman väriä.

 

3. Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää ne pannulle, hauduta noin 5 minuuttia.

 

4. Kääntele pasta kastikkeeseen, kaada mukaan vähän kerrallaan pastan keitinvettä kunnes kastike on sopivan paksuista. Tarkista maku ja koristele annos parmesaanilla ja tuoreella basilikalla.

 

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 20 min.