Italialainen katkarapu-pappardelle- pasta

2947

750 ml

Il Barone Vino Blanco Organico hanapakkaus

Espanja

-%

2947

750 ml

Il Barone Vino Blanco Organico hanapakkaus

Espanja

-%

Ainekset

1 paketti pappardelle tuorepastaa
oliiviöljyä
1 pussi katkarapuja (sulatettuna)
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
1 rasiaa kirsikkatomaatteja
suolaa ja mustapippuria
parmesaanijuustoa
Nippu basilikaa koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Siivilöi ylimääräinen vesi, mutta säästä noin 1 dl keitinvettä.

 

2. Pilko pieneksi valkosipulit ja chili. Lämmitä oliiviöljy kuumaksi pannulla ja lisää valkosipulit sekä chili. Paista hetken aikaa ja lisää katkaravut. Mausta suolalla ja mustapippurilla, kun massa on saaneet hieman väriä.

 

3. Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää ne pannulle, hauduttaen niitä noin 5 minuuttia.

 

4. Sekoita pasta ja 1 dl keitinvettä kastikkeeseen. Tarkista maku ja koristele annos parmesaanilla ja tuoreella basilikalla.

 

Tarjoile lämpimänä.

 

Annosmäärä: 3-5 annosta
Valmistusaika: 20 min.