Hiillostettu paprika-fetasalaatti

3398

3 L

LAB Reserva hanapakkaus

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

3398

3 L

LAB Reserva hanapakkaus

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

1 keltainen paprika
1 punainen paprika
½ punasipuli
½ fenkolia
2 tl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja sokeria
½ pakettia fetajuustoa
tuoretta lehtipersiljaa

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Uunissa tai grillissä paprika hiillostuu ja pehmenee mukavasti, jolloin siitä saadaan täydellinen täyte salaattiin. Fetajuusto kruunaa aterian!

 

1. Lämmitä uuni 225C asteeseen ja varaa uunipelti valmiiksi.

 

2. Pese ja puolita paprikat. Poista siemenkodat. Paahda paprikoita leikkuupinta alaspäin uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes pinta tummuu kunnolla.

 

3. Leikkaa sillä aikaa punasipuli ja fenkoli ohueksi suikaleeksi. Kääri kypsennetyt paprikat suikaleiden kanssa folioon ja anna niiden hikoilla huoneenlämmössä noin 5 minuuttia. Kuori paprikat varovaisesti käsin ja suikaloi sipulien kanssa samankokoisiksi suikaleiksi.

 

4. Mausta valmistelemasi kasvikset sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja sokerilla. Murustele salaatin päälle fetajuusto ja koristele tuoreella lehtipersiljalla.

 

Nauti salaatti uunibroilerin, tuoreen patongin tai vaikkapa halloumiburgerin kanssa!

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 2