Hernepasta minttupestolla

1298

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

1298

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

300 g tuorepastaa

1 pss pakasteherneitä

parmesaaniraaste

 

MINTTUPESTO

3-4 oksaa tuoretta minttua

1 limen kuori ja mehu

ripaus suolaa

4 rkl vihreää pestoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pestopasta on monen suosikki, mutta oletkos kokeillut hernepastaa minttupestolla?

 

1. Aloita valmistamalla minttupesto. Jatka valmispestoa mintulla sekä limellä. Laita ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.

 

2. Kiehauta kattilassa suolavettä. Lisää kiehuvaan veteen tuorepastat sekä pakasteherneet. Keitä seosta tuorepastan pakkausohjeiden mukaan ja siivilöi, kun pasta on kypsää.

 

3. Sekoita hernepastan joukkoon minttupesto. Nauti raikas hernepasta tuoreilla yrteillä ja parmesaaniraasteella viimeisteltynä.

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4

Spread the love