Hernepasta minttupestolla

1248

750 ml

Villa Valentina Organic Pinot Grigio

Italia >IGT Terre Siciliane

-%

1248

750 ml

Villa Valentina Organic Pinot Grigio

Italia >IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

MINTTUPESTO:

3-4 oksaa tuoretta minttua

1/2 limen kuori ja mehu

ripaus suolaa

2 rkl vihreää pestoa

 

120 g tuorepastaa

1 dl pakasteherneitä

1 rkl pakastesipulia

1/2 kasvisliemikuutio

1 tl oliiviöljyä tai voita

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Nypi kulhoon tuoreen mintun lehtiä oman maun ja mintun vahvuuden mukaan 3-4 oksallista ja lisää puolikkaan limen raastettu kuori ja mehu. Jauha mintunlehdet karkeaksi murskaksi ja mausta suolalla. Sekoita joukkoon valmis pesto ja tarkista maku. Jätä tekeytymään.

 

2. Kiehauta keskisuuressa kattilassa runsaasti suolavettä. Lisää kiehuvaan veteen tuorepastat, pakasteherneet, sipulit ja kasvisliemikuutio. Keitä seosta tuorepastan pakkausohjeiden mukaan ja siivilöi, kun pasta on kypsää ja herneiden väri syventynyt.

 

3. Kumoa siivilöidyt pastat takaisin kattilaan ja paahda oliiviöljyssä muutama minuutti, kunnes paistos on kuivaa. Sekoita joukkoon minttupesto ja nosta kattila pois liedeltä.

 

Nauti raikas ja herkullinen hernepasta tuoreilla yrteillä viimeisteltynä.

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 2