Herneguacamole ja nachot

849

750 ml

Espiritu de Chile Sauvignon Blanc

Chile > Valle Central

-%

849

750 ml

Espiritu de Chile Sauvignon Blanc

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

200 g herneitä

2 kypsää avokadoa

1-2 limen mehut

1-2 chiliä

ripaus suolaa ja pippuria

(lisää halutessasi myös valkosipulia)

 

TARJOILUUN

1 ps nachoja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Guacamoleen uutta twistiä herneillä! 

 

1. Sulata pakasteherneet hyvissä ajoin ennen guacamolen valmistusta. Jos käytät hernesesongin aikana tuoreita herneitä, ryöppää herneitä pari minuuttia ennen guacamolen valmistusta.

 

2. Halkaise avocadot ja poista kivet. Kypsän avokadon voi helposti puristaa kuoresta tehosekoittimeen.

 

3. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi, tahnamaiseksi massaksi. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla sekä pippurilla. Voit myös valmistaa guacamolen morttelissa.

 

4. Siirrä tarjoilukulhoon ja herkuttele nachojen kanssa!

 

Valmistusaika: 10 min

Viinisuositus: Espíritu de Chile Sauvignon Blanc