Herne-guacamole ja nachot

1248

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio Extra Dry

Italia > DOC Delle Venezie

-%

1248

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio Extra Dry

Italia > DOC Delle Venezie

-%

Ainekset

200 g herneitä (pakaste)
1 kypsä avocado
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunan tai limen mehua
1 chili pieneksi pilkottuna
1/2 tl jeeraa eli juustokuminaa

suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1.  Sulata herneet hyvissä ajoin ennen guacamolen valmistusta.

 

2. Halkaise avocado, poista kuori sekä siemen.

 

3. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi, tahnamaiseksi massaksi. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.

 

4. Siirrä tarjoilukulhoon ja herkuttele nachojen tai sipsien kanssa!

 

Valmistusaika: 10 min
Annosmäärä: 4-6