Herkullinen vuohenjuustosalaatti

1298

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

2 kpl päärynää
1 rkl voita
1 rkl kanelia
1 rkl juoksevaa hunajaa
salaattisekoitus
200 g vuohenjuustoa
100 g saksanpähkinöitä
1 kpl granaattiomena

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Vuohenjuustosalaatti on oiva valinta niin kesään kuin talveenkin! Näyttävä salaatti sopii niin juhlaan kuin arkeenkin.

 

1. Pese ja viipaloi päärynät pitkittäin ohuehkoiksi viipaleiksi.

 

2. Kuumenna voi paistinpannussa ja lisää päärynät, hunaja sekä ripottele päälle kanelia sekä ripaus suolaa. Paista päärynöitä kevyesti käännellen, kunnes ne pehmenevät ja ovat karamellisoituneet hieman. Nosta lautaselle jäähtymään. Paista samalla pannulla vuohenjuustoviipaleet.

 

3. Asettele laakealle tarjoiluastialle salaattipohja. Lisää päälle päärynät sekä vuohenjuustoviipaleet.

 

4. Viimeistele saksanpähkinöillä ja tuo annokseen väriä granaattiomenan siemenillä.

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4

Spread the love