Herkkusieniragu

1298

750 ml

Bonpas Côtes du Rhône

Ranska >AC Côtes-du-Rhône

-%

1298

750 ml

Bonpas Côtes du Rhône

Ranska >AC Côtes-du-Rhône

-%

Ainekset

300 g sieniä
1 keltainen paprika
1 vihreä paprika
1 varsiselleri
2 sipulia
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
300 g tomaattimurskaa
2 dl ruokakermaa
suolaa ja pippuria
kourallinen persiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Paloittele puhdistetut sienet karkeasti lohkoiksi. Poista paprikoista siemenet ja kuutioi ne pieniksi paloksi. Suikaloi sipulit ja selleri.

 

2. Laita sienet pieneen kattilaan ja paahda kunnes niistä on irronnut ylimääräinen neste. Lisää voi ja kasvikset pannulle. Paista kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin. Kaada pannulle vielä tomaattimurska ja kerma, ja keitä 5 minuuttia.

 

3. Tarkista maku ja viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoile keitetyn ohran, riisin tai polentan kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4