Herkkusienilasagne

1449

750 ml

Viva Valentina Chianti Riserva Organic

Italia > DOCG Tuscany

-%

1449

750 ml

Viva Valentina Chianti Riserva Organic

Italia > DOCG Tuscany

-%

Ainekset

500 g herkkusieniä (tai muita sesongin sieniä)
200 g salottisipulia
450 g pakastepinaattia
1/2 tl raastettua muskottipähkinää
25 g voita
1/2 l Dolmio lasagne valkokastike
ripaus suolaa ja pippuria
1/2 dl Emmental-juustoraastetta

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Syksyllä herkkusienet voi korvata sesongin sienillä!

 

1. Kuori ja hienonna sipulit. Puhdista sienet ja pilko pienemmiksi.

 

2. Sulata voi paistinpannulla ilman että se ruskistuu. Kuullota sieniä ja sipulia kolmisen minuuttia pannulla. Purista kosteus pinaateista ja lisää sieniseokseen, mausta muskottipähkinällä, suolalla ja pippurilla.

 

3. Jaa sieniseos kolmeen erään. Lisää ensimmäinen erä sieniseosta voideltuun vuokaan. Kaada noin 1 ½ dl valkokastiketta seoksen päälle. Lisää sitten kerros lasagnelevyjä. Jatka tässä järjestyksessä niin, että lopetat kastikkeella.

 

4. Ripottele juustoraaste päälle ja paista herkkusienilasagnea 200°C noin 35 minuuttia uunin keskitasossa. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

 

Valmistusaika: 1 h

Annosmäärä: 4-6