Helppo mansikkamalja

1269

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

1269

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

Ainekset

2 dl kuohukermaa

2 dl maustettu rahka (esim. sitruuna)

1 rkl sokeria

sitruunainen kuivakakku

400 g mansikoita

syötäviä kukkia koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kun sinulle ei ole aikaa tai jaksamista mansikkakakun väsäämiseen, testaa helpompi versio eli mansikkamaljat. Tämä resepti vie mansikkakakun himon mennessään!

 

1. Aloita vatkaamalla kuohukerma kermavaahdoksi. Lisää joukkoon ruokalusikallinen sokeria sekä maustettu rahka, esimerkiksi raikas sitruunarahka tai vaniljarahka.

 

2. Pilko kuivakakku sekä mansikat pieniksi kuutioiksi. Me käytimme reseptiin sitruunaista kuivakakkua, mutta vaihtoehtoja on monia. Voit kokeilla esimerkiksi suklaakakkua!

 

3. Kasaa cocktail- tai viinilaseihin kerroksittain mansikoita, kerma-rahkaseosta sekä kuivakakkua. Voit koristella annokset halutessasi syötävillä kukilla. Maljat voit tehdä jääkaappiin valmiiksi jo ennen vieraiden saapumista.

 

Annosmäärä: 6
Valmistusaika: 15 min

 

Viinisuositus: Pizzolato Organic Moscato Dolce

Spread the love