Helpot mansikkapiirakat

1248

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

1248

750 ml

Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Italia

-%

Ainekset

500 g lehtitaikinalevyjä

1 prk vaniljarahkaa

400 g mansikoita

vaniljasokeria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Juhlat tulossa, mutta mitä tarjolle? Nämä mansikkapiirakat valmistuvat helposti sekä edullisesti! Unohda turha keittiössä häärääminen ja luota yksinkertaisiin resepteihin.

 

1. Ota lehtitaikina sulamaan ja levitä levyt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Leikkaa levyt puoliksi ja leikkaa paloihin veitsellä kevyet viillot noin puolen sentin päästä reunoista. Näin saat reunat kohoamaan paiston aikana.

 

2. Levitä jokaisen taikinaneliön päälle lusikallinen vaniljarahkaa. Tässä voit myös soveltaa ja korvata vaniljarahkan vaikkapa nutellalla, pistaasitahnalla tai muulla maustetulla rahkalla!

 

3. Paista mansikkapiirakoita uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Levitä paiston jälkeen piirakoiden päälle mansikkaviipaleet ja ripota päälle vaniljasokeria. Voit koristella piiraita myös syötävillä kukilla!

 

Valmistusaika: 30 min

Viinisuositus: Pizzolato Organic Rosé Extra Dry

Spread the love