Kuivahedelmä suklaabrownie

1349

500 ml

Piedemonte Moscatel

Espanja >DO Navarra

-%

1349

500 ml

Piedemonte Moscatel

Espanja >DO Navarra

-%

Ainekset

150 g saksanpähkinä rouhetta
10 kuivattua taatelia
6 kuivattua viikunaa
½ dl raaka kaakaojauhetta
2 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
½ tl kanelia
hyppysellinen ruususuolaa
2 rkl raaka kaakaopapunibsejä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kuivatuista hedelmistä ja raakasuklaasta valmistuu herkullinen suklaabrownie, jota ei kypsennetä lainkaan!

 

1. Pilko taatelit ja poista niistä kivet. Pilko myös viikunat. Voit hienontaa hedelmät vielä tehosekoittimisessa jos et välitä hedelmäsattumista browniessa.

 

2. Yhdistä kaikki ainesosat kulhossa ja painele taikina käsin tasaiseksi.

 

3. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun 20 x 30 cm:n kokoiseen vuokaan ja nosta jääkaappiin tunniksi. Leikkaa jääkaapissa olon jälkeen sopiviksi suupaloiksi.

 

Valmistusaika: 1 tunti 20 min.
Annosmäärä: 20 annosta.