Hamppupestopasta ja puolikuivattuja tomaatteja

1349

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1349

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

400g vegaanista tuorepastaa

 

Puolikuivatut tomaatit
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
suolaa mustapippuria
sokeria

 

Hamppupesto
2 dl kokonaisia hampunsiemeniä
1 dl kylmäpuristettua öljyä
1 puntti basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 dl vegaanista parmesaaniraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmistele puolikuivatut tomaatit: Tämän voi tehdä jo vaikka edellisenä päivänä. Puolita kirsikkatomaatit ja levitä ne uunipellille. Pirskottele tomaattien päälle oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja hieman sokeria. Kuivaa 120C-asteisessa uunissa noin kolme tuntia. Jäähdytä.

 

2. Valmista pesto: Paahda hampunsiemeniä kuivalla pannulla, kunnes siemenet saavat hieman väriä ja alkavat tuoksua paahteisilta. Mittaa kaikki peston ainekset sekoitinkulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa öljyä tai suolaa.

 

3. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita hamppupesto pastan joukkoon ja koristele puolikuivatuilla tomaateilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoile lämpimänä.

 

Valmistusaika: 25 min + 3h tomaattien kuivaamiseen
Annosmäärä: 4