Halloumiranskalaiset viikunahillolla

1099

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1099

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

1 pkt halloumijuustoa

1 dl vehnäjauhoja

mausteita oman maun mukaan, esimerkiksi paprikajauhe, chili, yrttiseos

1 dl turkkilaista jogurttia

rypsiöljyä paistamiseen

 

TARJOILUUN

1 prk viikunahilloa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Suolainen ja makea yhteen sopii! Suolaiset halloumiranskalaiset ja makea viikunahillo luovat yhdessä hyvän kombon. Tässäpä onkin kiva naposteltava viinilasillisen kyljelle!

 

1. Leikkaa halloumista ranskalaisten tyylisiä tikkuja. Laita kulhoon vehnäjauho ja mausteet. Laita toiseen kulhoon jogurttia.

 

2. Pyörittele halloumit ensin jogurtissa ja sen jälkeen jauhoseoksessa. Paista reilussa öljyssä rapeaksi tai uppopaista.

 

2. Tarjoile rapeat halloumiranskalaiset viikunahillon kanssa!

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: 2 hlölle naposteltavaa

Spread the love